×

Warning message

Could not find a Solr index corresponding to your website and environment. Your subscription contains these indexes: CLQV-157005.test.visioncarenl, CLQV-157005.test.visioncarese, CLQV-157005.test.visioncareme_en, CLQV-157005.dev.visioncarefr, CLQV-157005.test.visioncarefr, CLQV-157005.test.visioncareemea, CLQV-157005.test.visioncaretr, CLQV-157005.dev.visioncareat. To fix this problem, please read our documentation.

Uw gegevens

Wij willen uw online ervaring zo eenvoudig mogelijk maken. door een nieuwe tool genaamd ‘MyAccount’. Deze is met een persoonlijke account gekoppeld aan uw praktijk. Hiermee krijgt u toegang tot persoonlijke informatie, hulpprogramma’s en diensten. Daarnaast is het bestellen van lenzen gemakkelijker. Dit is handig als u een 1 praktijk heeft maar nog handiger als u meerdere praktijken heeft. Uploaden van een foto aan uw profiel is optioneel!

De in dit formulier verstrekte gegevens zullen worden gebruikt om uw account te beheren en de producten en diensten die wij aan u leveren te verbeteren. Door het hieronder indienen van uw contactgegevens, stemt u in met het gebruik van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.

* Geeft een verplicht veld aan.
Registreren

Registreren voor uw persoonlijke mijnAccount is erg makkelijk. Wanneer het is ingesteld, krijgt u de beschikking over veel extra informatie, bronnen en online diensten.

PP2023OTH4308