Vind met behulp van de ACUVUE® aanpascalculator snel en eenvoudig1 de juiste ACUVUE® contactlens voor astigmatisme voor uw klanten die een torische lens nodig hebben.

Hoe moet ik de calculator gebruiken? >

Voer het brilvoorschrift in voor een of beide ogen

*Verplicht | Alles verwijderen

  • Sferisch*
  • Cilinder*
  • As*
  • Hoornvliesafstand* 

1. JJV Data on File 2021. ACUVUE Brand Contact Lenses for ASTIGMATISM - Overall Fitting Success, Orientation Position, Rotational Stability, and Vision Performance.

Disclaimer: De calculator wordt alleen aan oogzorgspecialisten verstrekt voor educatieve en praktische doeleinden, in combinatie met de aanduiding van ACUVUE®contactlensproducten voor astigmatisme. Johnson & Johnson Medical NV houdt zich niet bezig met de praktijk van het voorschrijven en deze calculator is geen vervanging voor de juiste professionele opleiding en training of voor de uitoefening van een onafhankelijk professioneel oordeel. Johnson & Johnson Medical NV kan de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie die deze calculator verstrekt, niet garanderen. Iedere klinische situatie moet voor elke klant als uniek worden beschouwd en alle behandelingen moeten dienovereenkomstig worden geïndividualiseerd. Johnson & Johnson Medical NV onderschrijft geen bepaalde techniek of beveelt deze aan die verder gaat dan wat er in de productetikettering staat, en andere technieken kunnen naar het oordeel van een oogzorgspecialist geschikt zijn.

Helpt beschermen tegen schadelijke uv-straling naar het hoornvlies en in het oog.

Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken.

PP2020MLT7096