Om in contact te komen met ons customer service team, kunt u tijdens kantooruren bellen naar: 

  • Vlaanderen: 02 713 16 74
  • Wallonië: 02 713 16 76
  • Luxemburg: 34 20 80 84 32

Onze kantooruren zijn:

  • maandag t/m vrijdag 09.30 – 17.30

Als alternatief kunt u ook onderstaand contactformulier gebruiken:

Registratie helpt ons beter met u te communiceren [en stelt u in staat deel te nemen aan onze belangengemeenschappen, chatrooms, messageboards, prikborden, nieuwsgroepen en andere interactieve gebieden].


Op de interactieve gedeeltes van de site kunt u opmerkingen, informatie en andere content delen met andere gebruikers van de site. De informatie die u instuurt is onderhevig aan ons Privacybeleid.

Aangezien de content die u instuurt beschikbaar is voor gebruikers van de site en beschikbaar kan zijn voor het algemene publiek, is het verstandig geen persoonlijke informatie te vermelden.

Door u te registreren erkent u dat u ons Privacybeleid hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

Door te klikken op de “IK GA AKKOORD”-knop gaat u akkoord met de overdracht van uw informatie naar landen buiten het land waar u woonachtig bent, inclusief de Verenigde Staten, die andere gegevensbeschermingswetten kunnen toepassen dan in uw land.

Let op: Alle velden zijn verplicht. Als u het contactformulier opstuurt, keert u automatisch terug naar de homepage van onze website, en we sturen u een geautomatiseerde email die aangeeft dat uw feedback binnengekomen is.

 

PP2023OTH4297