Laat je inspireren en til je kennis naar een hoger niveau

Wil je van alles leren over contactlenzen? Of ben je juist op zoek naar een specifieke training over astigmatisme of multifocale lenzen? Voor zowel de beginnende als voor de gevorderde contactlensspecialist biedt Johnson & Johnson Institute live webinars aan over verschillende topics. Zo zorg je dat je altijd up-to-date bent en je nog succesvoller kan zijn in de praktijk.

Waarom meedoen?
  • Kort en interactief: elk webinar duurt ongeveer 1 uur
  • Actuele, praktijkrelevante inhoud
  • Ervaren sprekers met praktijkvoorbeelden
  • Chatfunctie voor individuele vragen en live discussies
  • Deelnemen kan gemakkelijk via pc, tablet, of smartphone

 

Inschrijven voor een webinar

Deelnemen aan een live webinar is heel gemakkelijk. Bekijk hieronder het programma en klik op de link “inschrijven” bij het webinar waar jij aan mee wilt doen. Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je direct een email met een bevestiging. Deelname aan een live webinar is gratis.

Bekijk hier het live webinar programma voor 2022

In lijst weergave

 

Webinars terugkijken

Al onze webinars zijn live. Dit betekent dat er directe interactie is tussen de spreker en de deelnemers en geen één webinar hetzelfde zal zijn. De webinars worden niet opgenomen dus je kan ze niet achteraf terugkijken. Ons programma laat verschillende onderdelen meerdere malen per jaar aan bod komen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een keer mee te doen.

 

Certificaat van deelname

Voor sommige webinars ontvang je achteraf een certificaat van deelname. Dit heeft te maken met het topic van het webinar. In het programma overzicht staat vermeld welk webinar in aanmerking komt voor een certificaat. Om een certificaat te ontvangen moet je deelname voldoen op een aantal punten:

  • Je hebt correcte contactgegevens opgegeven tijdens de inschrijving.
  • Je hebt minimaal 90% van de tijd deelgenomen aan de sessie.
  • Je hebt minimaal 80% goed op de test aan het einde van het webinar.

Het certificaat wordt doorgaans 2 weken na het afronden van het webinar verstuurd via de mail. Bewaar deze goed, want er kan geen kopie worden verzonden. Aan een certificaat van deelname kunnen geen rechten worden ontleend. Het deelnamecertificaat is geen garantie voor het krijgen van kwaliteitspunten en moet door de deelnemer zelf worden ingediend.