De ontwikkelingen binnen de contactlensbranche volgen elkaar steeds sneller op. Daarnaast neemt de kennis over de toepassing en interactie van contactlenzen en verzorgingsproducten op het oog ook toe. Voor de professional een uitdagende taak om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en deze in de praktijk te gaan toepassen.

In 2019 organiseren wij een serie van 9 webinars die worden gegeven door wereldberoemde onderzoekers uit de contactlens branche. Deze webinars volgt u eenvoudig van achter uw eigen PC en dus in uw eigen ruimte. De seminars zullen ongeveer een uur duren en telkens starten rond 18:00 uur. Tijdens deze serie webinars zullen diverse onderwerpen aan de orde komen, wat u kunt zien in de onderstaande programmering.

Klik op het desbetreffende webinar van uw keuze om meer details te kunnen zien over dat specifieke webinar. De webinars worden gegeven in het engels.

 

Programma

 

 

Aanmelden

Deelname aan deze webinars is geheel zonder kosten, u dient echter wel aan te melden voor deelname omdat het aantal deelnemers beperkt is. Voor het kunnen aanmelden is het belangrijk dat u beschikt over een MyAccount, deze kunt u eenvoudige aanmaken.

Binnenkort zullen de beschrijvingen van de webinars ook beschikbaar zijn en kunt eenvoudig aanmelden door op de webinar van uw keuze te klikken. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname via mail na afloop van de webinar.

 

Samengevat

  • 9 Webinars gegeven door prominente onderzoekers over diverse onderwerpen
  • Duur per webinar ongeveer 1 uur
  • Aanvang elke webinar 18:00 uur (exacte aanvangstijd wordt bevestigd na aanmelding)
  • Aanmelding via deze website en met een MyAccount